Особливий секрет? Особистий тренер Меган Маркл розповів, як худла герцогиня

Під час нещодавнього туру подружжя Сассекських до Нью-Йорк багато хто помітив, що Меган Маркл поки що не в своїй найкращій формі, передають Патріоти України.

Колишній тренер Меган Крейг МакНемі якось поділився з журналом "Жіноче здоров'я" 2018 року тим, що вони робили під час тренувань, щоб Меган була в гарній фізичній формі.

Він розповідав, що під час тренувань багато часу вони витрачали на вдосконалення постави Маркл, і це, очевидно, допомогло акторці знизити вагу.

"Загалом, у нас був підхід, заснований на всьому тілі цілком. І відтоді, як Меган була на екрані, ми дійсно зосередилися на поставі. Це включало вправи на задню частину стегна, сідниці, спину і підколінні сухожилля), а також велику роботу на м'язи корпусу (прес, спину, косі м'язи живота, тазове дно)".

Терапевтка з корекції постави Елеонора Берт розповіла журналу Hello! про те, що саме такий режим може виявитися корисним для схуднення. "Гарна постава — це не просто" сидіти прямо "або" стояти прямо", це насамперед "підтримка великого діапазону рухів кожного м'яза і суглоба в тілі. Причина, з якої хороша постава допомагає схуднути, полягає в тому, що вона сприяє ефективності практично всіх систем організму. Тіло працює як єдине ціле, тому функція вашого опорно-рухового апарату (або її відсутність) буде впливати на те, наскільки добре ви можете думати, дихати, переміщати лімфу, перетравлювати їжу і виводити відходи ", - сказала терапевтка.

З ким і як сьогодні тренується герцогиня Сассекська, невідомо. Але, очевидно, що вона прагне до того, щоб повернути собі хорошу форму.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...