"Останні дев'ять місяців були неймовірно складні": Кейт Міддлтон завершила курс лікування від раку. Як вона зараз виглядає (фото)

Принцеса Вельська Кейт Міддлтон, яка у березні записала проникливе відео, повідомивши, що хвора на рак, знову в такий самий спосіб звернулася до своєї аудиторії. Цього разу - з добрими новинами, передають Патріоти України.

42-річна Кетрін завершила хіміотерапію.

На відео, яким поділилася принцеса, сімейна прогулянка лісом і затишне дозвілля з її батьками. Вільям і Кейт, зазвичай стримані на публіці, тримаються за руки та навіть цілуються, а Джордж, Шарлотта і Луї - пустують, не ніяковіючи перед камерою.

Кейт Міддлтон та принц Вільям

Кетрін та Вільям показалися в атмосферному відео про їхнє літо

"Літо добігає кінця, і я не можу вам передати, яке це полегшення, нарешті завершити хіміотерапію. Останні дев'ять місяців були неймовірно складні для нас як для родини. Життя, як ви знаєте, може змінитися в одну мить, і ми мали знайти спосіб, щоби пройти крізь буремні води та невідому дорогу", - поділилася Міддлтон.

Як зазначила принцеса, шлях подолання раку складний, лякаючий та непередбачуваний, він зіштовхує людину з вразливістю, про яку вона раніше не думала, а також змушує на все поглянути по-іншому.

Принцеса Вельська Кейт

Хіміотерапія тепер позаду

"Цей час, передусім, нагадав Вільяму та мені про те, що треба розмірковувати і бути вдячними за прості, але важливі речі у житті, які багато хто з нас сприймає як належне. Про те, щоби просто любити і бути любими", - зізналася вона.

Принц Вільям із Кейт та дітьми

Вся щаслива родина в зборі

Зі слів Міддлтон, до повного одужання та відновлення їй іще далеко. Але вона сподівається в наступні місяці вже частіше з'являтися на публіці, адже їй не терпиться повернутися до роботи.

Від імені їх із чоловіком Кейт подякувала всім за підтримку, яка їм дуже помогла.

Кейт Міддлтон та її чоловік принц Вільям

Принц із принцесою нечасто дозволяють собі ніжності на людях

"Усі, хто продовжує свою подорож подолання раку - я залишаюся з вами, поруч, рука в руці. Із темряви може народитися світло, тож хай це світло сяє яскраво", - закінчила своє звернення Міддлтон.


View this post on Instagram
A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Нагадаємо, в червні Кейт Міддлтон приєдналася до королівської родини під час параду в Лондоні. А в липні вони з Шарлоттою повболівали на фіналі Вімблдона.

"Останні дев'ять місяців були неймовірно складні": Кейт Міддлтон завершила курс лікування від раку. Як вона зараз виглядає (фото)

вівторок, 10 вересень 2024, 9:50

Принцеса Вельська Кейт Міддлтон, яка у березні записала проникливе відео, повідомивши, що хвора на рак, знову в такий самий спосіб звернулася до своєї аудиторії. Цього разу - з добрими новинами, передають Патріоти України. 42-річна Кетрін завершила хім...

Помер знаменитий американський актор, голос котрого знав увесь світ

вівторок, 10 вересень 2024, 8:39

У віці 93 років помер американський актор Джеймс Ерл Джонс, який озвучував персонажа Дарта Вейдера у Зоряних війнах, передають Патріоти України з посиланням на АР. . Смерть підтвердив агент Баррі МакФерсон, зазначивши, що Джонс помер у своєму будинку ...