Остання крапля: Подруга Пугачової зізналася, чому примадонна вдруге спішно втекла з РФ

Причиною другого від’їзду російської естрадної співачки Алли Пугачової з РФ є її діти. Їх почали цькувати у школі, і задля їхнього спокою примадонна вирішила повернутися в Ізраїль, передають Патріоти України.

Про це розповіла подруга Пугачової російська акторка Любов Аксьонова, пише російське пропагандистське видання News.ru.. Вона пояснила, що двійнят у школі розпитували про їхнього батька Максима Галкіна, який засудив війну Росії проти України і зараз перебуває в Ізраїлі.

"Діти, для яких вона хотіла спокою. Адже вони пішли до школи, тиждень проходили, і їх почали, наскільки мені відомо, цькувати. "А де твій тато, а що?" Якщо в Інтернеті зубоскалять, то і діти в школі будуть. А Гаррі та Лізі вже не по три роки, вони дорослі та все розуміють. Приходять додому, ставлять недитячі запитання, хвилюються", – розповіла Аксьонова.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...