Останній подарунок від сина: Чарльз III залишив Єлизаветі II прощальну записку в надгробному вінку

Мільйони людей зараз спостерігають онлайн і особисто за похоронною процесією - сьогодні ховають королеву Єлизавету II, передають Патріоти України.

Труну з монархинею винесли з Вестмінстер-холу з вінком з якого стирчала крихітна записка, залишена там королем Чарльзом III. Відомі таблоїди стверджують, що на ній старший син королеви залишив зворушливе послання спочившій матерій. "У любові і відданій пам'яті. Чарльз", - написав він від руки.

Також повідомляється, що надгробний вінок, останній букет для королеви Єлизавети, був зібраний під чуйним керівництвом короля Чарльза. На офіційній сторінці британської королівської сім'ї в Twitter відзначають, що старший син Єлизавети II попросив додати в нього рослини, які були у весільному букеті королеви в листопаді 1947 року.

"На прохання короля вінок складається з листя розмарину, англійського дуба і мирта (вирізаних з куща, гілки якого були використані у весільному букеті королеви), а також квітів у відтінках золота, рожевого і темно-бордового, з вкрапленнями білого, зібраних в садах королівських резиденцій", - пишуть представники британської королівської сім'ї.

Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...

"Обов'язково відбудеться": Тарас Тополя прокоментував проведення обіцяного концерту в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 11:22

Поки Олена Тополя освоює вогнепальну зброю, її чоловік, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас був змушений коментувати ситуацію з концертом в Криму, який він обіцяв провести 23 серпня 2024 року на стадіоні "Авангард", і квитки на який можна придбати онлайн. ...