Оточення Джей Ло розповіло, як співачка переживає розлучення з Беном Аффлеком на тлі чуток про його новий роман

Після того, як американська співачка Дженніфер Лопес подала на розлучення зі своїм чоловіком, актором Беном Аффлеком, її ставлення до колишнього обранця значно погіршилося. Близьке оточення 55-річної зірки зазначило: вона розчарована ексчоловіком, якого вже запідозрили у новому романі, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання People, посилаючись на власних інсайдерів, незважаючи на те, що подружжя протягом тривалого часу жило окремо, розрив стосунків став травмуючою подією для Джей Ло. Вона ухвалила складне рішення, адже хотіла "спокійно рухатися вперед".

"Розлучення дійсно сильно вдарило по ній. Вона дуже засмучена і розчарована Беном", – розповіло оточення виконавиці.

За словами джерела, наближеного до знаменитості, Дженніфер Лопес не почувається комфортно навіть у власному будинку, який придбала у шлюбі з 52-річним актором на початку сімейного життя: "Вони з Беном купили маєток для всієї родини. Він занадто великий для неї і наповнений великою кількістю спогадів".

Американка наважилася на розлучення, оскільки хотіла "поставити крапку" у довготривалих суперечках, що виникали у пари. На думку оточення зірки, можливо, вона не зовсім прагнула розривати романтичні стосунки, але однозначно мала на меті "все з’ясувати".

Інше джерело повідомило People, що зараз Дженніфер Лопес почувається набагато краще і, здається, відчуває полегшення після завершення заплутаних стосунків.

Вживані "трофейні" унітази мабуть закінчились: Окупанти подарували рашистці Чичеріній вкрадену в Україні сумку Chanel (відео)

субота, 31 серпень 2024, 17:44

Російська співачка Юлія Чичеріна, яка активно підтримує криваву політику Кремля, похизувалася ганебним подарунком. Так путіністка показала рожеву сумку Chanel, яку окупанти поцупили в Україні, гордо назвавши своє мародерство "трофеєм", інформують Патр...

З залицяльниками нема питань, хто кого носитиме на руках: Американська модель завдяки великому росту і вдалому маркетингу стала мультимільйонеркою

субота, 31 серпень 2024, 13:45

Рубліку підкорила класична історія про "гадке каченя". Адже нестандартній дівчині діставалось в підлітковому віці за те, що не така як всі. 28-річна Марі Темара "зі зростом 213 см" завдяки своїм видатним антропологічним даним карколомну кар’єру в моде...