Отримає європейський правовий "дах": Ані Лорак знову виходить заміж (відео)

Ані Лорак знов виходить заміж (відео)

Українська співачка Ані Лорак, яка зрадила свою батьківщину і залишилася в Росії заробляти криваві рублі, поділилася новинами свого особистого життя.

Не так давно вона розсекретила стосунки з іспанцем Ісааком Віджраку, а 27 вересня, у свій день народження, показала, який романтичний сюрприз коханець їй приготував.

У ресторані, де пара відзначала 46-річчя артистки, Віджраку несподівано став на одне коліно і зробив Кароліні Куєк (справжнє ім'я співачки) пропозицію руки і серця.

Ісаак оприлюднив відео цього моменту у своїх соцмережах і написав:

"Деякі подарунки тривають вічно. З днем народження, моє кохання!"

Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджрак зробив пропозицію артистці в її день народження

У 2009 році Лорак вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. У них народилася дочка Софія. 7 квітня 2012 року в Києві відбулося хрещення Софії, хрещеним батьком став Філіп Кіркоров, хрещеною матір'ю - депутат Верховної Ради Ірина Бережна.

У 2019 році Кароліна Куєк і Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучилися. Причину розлучення озвучено в повідомленні, яке опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень:

"Подружнє життя не склалося, оскільки відсутні спільні погляди на сімейне життя, довіру, почуття любові та поваги втрачено. Не проживають однією сім'єю близько двох років, шлюбні відносини припинені, примирення неможливе".

У лютому 2023 року стало відомо про стосунки артистки з Ісааком. До цього у артистки були численні романи, проте вони не увінчалися успіхом.

Отримає європейський правовий "дах": Ані Лорак знову виходить заміж (відео)

понеділок, 30 вересень 2024, 9:32

Українська співачка Ані Лорак, яка зрадила свою батьківщину і залишилася в Росії заробляти криваві рублі, поділилася новинами свого особистого життя. Не так давно вона розсекретила стосунки з іспанцем Ісааком Віджраку, а 27 вересня, у свій день народже...

"Це буде камбек": Жадан заговорив про возз'єднання з Христиною Соловій і відповів на провокативні запитання фанатів

субота, 28 вересень 2024, 9:56

Український письменник і співак Сергій Жадан, який зараз служить у Нацгвардії, потролив фанатів, заговоривши про возз'єднання зі своєю колишньою – 31-річною співачкою Христиною Соловій. Звичайний жартівливий твіт у соцмережі X, опублікований посеред но...