Отримала обидві дози вакцини: Родичка королеви Єлизавети II захворіла тромбозом після щеплення від COVID-19

У дружини двоюрідного брата королеви Великої Британії Єлизавети II, принцеси Кентскої Марії Христини фон Рейбніц, виявили тромбоз після того, як вона вакцинувалася препаратом від коронавірусу AstraZeneca. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на The Sun.

За інформацією журналістів, 76-літня королівська особа після щеплення відчула погіршення здоров'я і звернулася за допомогою. Це сталося після того, як вона отримала вже обидві дози вакцини AstraZeneca.

Зараз принцеса перебуває на лікуванні вдома. При цьому королівська сім'я поки відмовляється коментувати інформацію про хворобу принцеси і її зв'язок зі щепленням. Нагадаємо, у березні низка європейських країн, включно з Францією, Німеччиною і Данією, призупинили щеплення вакциною AstraZeneca до оприлюднення висновків ЕМА щодо можливого побічного ефекту в цієї вакцини, який викликає підвищене згущення крові й тромбози.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...