"Оце ракурс!": Тіна Кароль грайливо показала груди і звела з розуму своїх фанатів (фото)

Популярна українська співачка Тіна Кароль після церемонії нагородження Yuna 2021, де вона отримала заслужені нагороди, знову вирушила на море з сином Веніаміном. Співачка не зраджує собі, і продовжує дивувати знімками та відео найбільший фан-клуб в Україні, передають Патріоти України.

Вранці Кароль показала себе з дуже сексуального ракурсу - вона зробила знімки, наводячи камеру знизу вгору, так що шикарно акцентувала увагу на золотистому волоссі, зігрітому сонцем, блакитному небі і своєму тілі. Такий ракурс вдало збільшив декольте, і викликав бурю схвалення від фанатів. Груди Тіни Кароль мало не випали з крихітного вбрання, розстебнутого зверху.

Шанувальники Тіни вже опублікували кадри з її сторіз, і написали безліч компліментів дівчині. "Оце ракурс, я розумію", "Не перестаю насолоджуватися фото - і відеозвітом з відпочинку Тіни і Вені", "Краще ракурсу вже не буде, погодьтеся що вона найкраща!!!!!", "З такими фото ранок прекрасний", "Ми скучили за такою Тіною Григорівною", "Красуня, супер-крихітка", - пишуть в коментарях.

На премії Yuna 2021 Тіна Кароль отримала нагороду за особливі досягнення в музиці і внесок у розвиток музичної індустрії, а разом з Юлією Саніною вони отримали нагороду за пісню Вільна. Після цього вона відразу знову поїхала, але не уточнювала куди. Але на морі співачка займалася дайвінгом з сином і гуляла з ним на пляжі.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...