Оце та поворот: Єлизавета II викреслила дочку Меган і Гаррі зі списку спадкоємців

Дочка Меган Маркл і принца Гаррі не включена в список спадкоємців на британський престол. Хоча Лілібет Діана народилася майже два місяці тому, її ім'я досі не внесено до списку лінії престолонаслідування. Цей перелік з 22-х імен можна подивитися на офіційному сайті королівської сім'ї, передають Патріоти України.

Маленька Лілі повинна по праву зайняти в цьому списку восьме місце - відразу після свого старшого брата Арчі Харрісона, який з'явився на світ 6 травня 2019-го. Сина Меган і Гаррі внесли в список спадкування через п'ятнадцять днів після його народження, а ось з донькою Меган і Гаррі поки не поспішають.

Перші місця в цьому переліку займають дід дівчинки - принц Чарльз, потім її дядько - принц Вільям, його діти - Джордж, Шарлотта, Луї, потім батько - принц Гаррі і її брат Арчі. Але замість Лілібет Діани на восьмому місці другий син королеви - принц Ендрю, а потім - його діти.

Джерела, наближені до королівської сім'ї, припускають, що таким відтягуванням королева хоче приструнити непокірних онука і невістку. Адже вони після "втечі з палацу" дозволяють собі неприємні висловлювання в бік сім'ї.

Нагадаємо, що дочка Меган Маркл і принца Гаррі народилася за межами Великобританії 4 червня 2021 року - в Санта-Барбарі, штат Каліфорнія, США. Дівчинку назвали на честь прабабусі і загиблої бабусі - Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор (Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor).

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...