Оце так! 22-річний син Сергія Шойгу виявився... "ванільним" співаком і носить червону шубу та намисто (фото)

Син російського міністра оборони Сергія Шойгу від ексстюардеси Олени Шебунової Данила виявився дуже далеким від військової справи, передають Патріоти України.

Хлопець не служив в армії, не займає якусь високу посаду в провладних кабінетах, або ж перебуває на фронті. Поки Шойгу і ко закликають інших росіян йти вбивати українців, 22-річний Данила існує в своєму паралельному світі. Батько не квапиться відправляти його до армії.

Як з'ясували опозиційні РосЗМП, 22-річний син Шойгу займається музичною кар'єрою і випускає "ванільні" пісні про любов і обман під псевдонімом Sheba Singer. Займатися творчістю хлопець почав напередодні російського вторгнення.


Зазначимо, що передбачливо за чотири дні до мобілізації, син Шойгу втік із росії до Туреччини. А у самий розпал запеклих боїв під Бахмутом 22-річний син Сергія Шойгу випустив новий кліп, до речі, англійською мовою (і чому не російською), де з дівчиною танцює і роздягає її. Певно, таким чином, "показував росіянам навички рукопашного бою".

До речі, у своєму стилі не можна сказати, що Данило віддає перевагу одягу мілітарі. Син Шойгу носить червоні шуби, блакитні костюми і не нехтує прикрасами у вигляді намиста і кольорових браслетів.

Джерело: ТСН.ua

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...