Оце так несподіванка: учасники "Холостячки" заскочили Злату Огнєвіч у пікантній позі з чоловіком на кухні (фото)

29 жовтня, відбувся сьомий випуск романтичного реалітішоу "Холостячка". Головна героїня проєкту – Злата Огнєвіч – продовжує краще дізнаватися чоловіків, які борються за її серце, передають Патріоти України.

Під час вечірки, яку Злата організувала з учасниками під час відпочинку в Одесі, один з чоловіків – Дмитро Шевченко – покликав її на кухню і запропонував приготувати піцу його руками, оскільки артистка сама готувати не любить.

Діма мав стати позаду Злати, заплющити очі і лише за допомогою рук та підказок Огнєвіч приготувати піцу. Співачка залюбки погодилася на такий кулінарний експеримент і назвала це перевіркою на довіру.

А Дмитро не просто так обрав саме таку гру, він був впевнений, що вона зблизить його із артисткою.

"Це було прикольно. Заплющені очі. Була повна довіра", - поділився поза кадром Шевченко. "У нас з Дімою вийшов чудовий тандем", - зізналася Огнєвіч.

Поки Шевченко і Огнєвіч у пікантній позі готували піцу, інші учасники вирішили подивитися, чому їх так довго немає. Вони підійшли до вікна і були спантеличені тим, що побачили.

"Що відбувається? Я не розумію, де руки Злати, де руки Діми. Рухи такі дивні. Це взагалі ненормально. Це занадто. Я не хочу більше на це дивитися", - говорили одне одному чоловік

А Злата та Дмитро були задоволені цікавим експериментом. До речі, піца, приготована чоловіком навпомацки, вийшла дуже смачна.

Актриса Марія Машкова назавжди зреклася свого батька-путініста

неділя, 28 квітень 2024, 5:58

Російська акторка Марія Машкова, яка емігрувала до Америки, розповіла, що більше не думає про свого батька і не переймається щодо стосунків із ним після того, як він закликав її покаятися за засудження війни в Україні та повернутися в Росію. В одному з...

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...