Оце так "погуляв": Відомий український айтішник розбив у Дубаї суперкар Ferrari за 1,2 млн доларів (фото, відео)

СЕО IT-компанії Traffic Devils Олександр Слобоженко в Дубаї взяв напрокат гібридний суперкар Ferrari SF90 Stradale. Але завершити поїздку не вдалося – автомобіль потрапив в аварію, зазначають Патріоти України.

Цікаво, що підприємець вирішив проїхатися на Ferrari SF90 Stradale не просто заради отримання гострих відчуттів. Він хотів зрозуміти, чи варто продавати власний Lamborghini Huracan і міняти його на новий Ferrari.

На думку бізнесмена, причиною ДТП стала технічна несправність італійського авто. Судячи з фото, автомобіль не сильно постраждав в ДТП. Але спрацювали фронтальні подушки безпеки говорять також і про те, що в момент зіткнення машина рухалася на високій швидкості.

Ferrari SF90 Stradale з'явився у 2019 році й став одним з найшвидших Ferrari за всю історію марки. Гібридна силова установка потужністю 1000 к. с. розганяє суперкар з місця до 100 км/год всього за 2,5 с, а позначку у 200 км/год машина долає за 6,7 с. Максимальна швидкість автомобіля – 340 км/год.


"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...