Оце так поворот: Ексдружина Віталія Кличка змінила прізвище та стала учасницею "Танців з зірками" у Німеччині

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Кличко повідомила шанувальникам, що нарешті повернула собі дівоче прізвище не лише у паспорті, а й в Instagram, передають Патріоти України.

Тепер у фотоблогу ексобраниця Кличка підписана як Наталія Єгорова. Але це ще не всі новини. Також співачка розсекретила, що вона стала учасницею шоу "Танці з зірками" (Let's Dance) у Німеччині, де живе останні 10 років.

Ексдружина Віталія Кличка Наталія Єгорова повернула дівоче прізвище у фотоблогу / Фото: instagram.com/natalia_yegorova

Відповідна інформація з'явилася у сторіз Єгорової та на офіційній сторінці проєкту. "Ми вітаємо на нашому танцмайданчику ще одну знаменитість: Наталія Єгорова (раніше Кличко) стала учасницею "Let's Dance" і танцюватиме за титул "Dancing Star 2023". Ми дуже раді, що ви з нами!" – йдеться в повідомленні.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...