Оце так поворот! Кейт Міддлтон позбавили королівських почестей у 40-й день народження

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон не удостоїться королівських почестей у 40-й день народження, який відбудеться 9 січня. Зазвичай в цей день в каплиці Вестимінстерського абатства дзвонять дзвони, проте герцогиня Кембриджська цьогоріч їх не почує, зазначають Патріоти України.

Традицію порушили через важку економічну ситуацію в країні, яка обумовлена пандемією коронавірусу. Відомо, що відтрепер дзвенітимуть тільки перед службами та під час святкування великих церковних свят. Також подібних почестей удостояться королева Єлизавета II та її старший син і перший претендент на престол – принц Чарльз.

В зв'язку з цим, увагою оминуть не лише Кейт в її 40-річний ювілей, а й усіх інших повнолітніх членів королівської родини. Ситуація може змінитися, коли криза та пандемія більше не впливатимуть на економіку ВеликобританіїВідмітимо, що відсутність дзвонів не надто засмутила Кейт, адже, зі слів її близьких друзів, герцогиня ніколи не прагнула слави та особливого визнання. Близькі до дружини Вільяма інформатори розповіли, що її найзаповітніше бажання – будинок у сільській місцевості, купа дітей і собак.

"Я думаю, що вона сама сказала б, що не народжена для того, щоб бути публічною особою. Вона стримана людина і неймовірно вдумлива. Кейт ніколи б не шукала публічної ролі, якби не чоловік, за якого вона вийшла заміж", – йдеться в повідомленні видання Elle.

Західні ЗМІ повідомляють, що герцогиня відсвяткує день народження в компанії найближчих – чоловіка, дітей та своїх батьків. Подружжя не планувало запрошувати багато гостей через загрозу поширення штаму "Омікрон".

Коротко про герцогиню:

Кейт Міддлтон – 39-річна дружина герцога Кембриджського Вільяма. Родом із Редінга (Великобританія). Вийшовши заміж за принца Вільяма, здобула титул герцогині Кембриджської. Виховує трьох дітей – принца Джорджа, принцесу Шарлотту та принца Луї.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...