Оце так поворот! Леся Нікітюк у зимовому аутфіті за 79 000 грн засвітилася в несподіваній компанії (фото)

Леся Нікітюк, на відміну від зіркових колег, не полетіла в зимову відпустку на екзотичні курорти і острови, а залишилася в Україні. Ведуча освоїла новий напрямок - побувала в Карпатах і відпочила на курорті Яблуниця, серед Карпатських гір і соснового лісу, з видом на Говерлу і Петрос. Після продуктивного вікенду телезірка вирушила додому до рідного Хмельницького, зазначають Патріоти України.

На свіжих фото Леся показала, як грається на снігу в стильному зимовому луці з любимчиком Рафіком і відпочиває в несподіваній "компанії". Ведуча одягла стильний горнолижний комбінезон з принтом pied-de-poule (гусяча лапка) від люксового голландського бренду Goldbergh вартістю 899 євро (приблизно 28 480 грн.) і трендові в цьому сезоні мунбути від Christian Dior, ціна яких становить приблизно 50 800 грн.

Леся Нікітюк показала "компанію" для зимових розваг (фото: instagram.com/lesia_nikituk)

Леся грається на снігу зі своїм хвостатим улюбленцем Рафіком і позує в компанії сніговика з носом-морквиною і пластиком відром замість капелюха.

Шанувальники ведучої звернули увагу на її макіяж і стали цікавитися брендом помади – стійкий матовий фініш і трендовий шоколадний відтінок прийшовся їм до смаку. Вони також застерегли Лесю від необачних вчинків і заявили, що їй не варто сидіти на снігу, а краще поберегтися.

  • Леся, пледик треба стелити
  • На снігу? Ну-ну
  • Холодно, не сиди на холодному снігу
  • Як завжди креативна
  • Хто сніговика ліпив?
  • Біленький дружок
  • Леся, класний сніговик
  • Сніговик - вогонь

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...

Зустрів смерть у тому місці, яке любив найбільше: Помер оскароносний автор фільму "Король говорить"

понеділок, 18 березень 2024, 18:30

Британський сценарист Девід Сайдлер, найбільш відомий за фільмом "Король говорить", помер у віці 86 років. Про це повідомляє The Hollywood Reporter. . Відомо, що знаменитість помер 16 березня під час риболовлі в Новій Зеландії. "Девід був у тому місц...