Оце так поворот! Принц Гаррі та Меган Маркл на межі розлучення - більше не живуть разом

Принц Гаррі та Меган Маркл на межі розлучення – ЗМІ

Скандальний Меган Маркл і Принц Гаррі опинилися за крок від розлучення. Вони вже вирішили "взяти паузу" і більше не живуть разом, передають Патріоти України.

Як повідомляє RadarOnline, герцог і герцогиня Сассекські все ще сподіваються зберегти шлюб. Однак постійні скандали навколо їхньої родини призвели до "драми".

"Герцог і герцогиня Сассекські були змучені негативною реакцією громадськості, невдалими діловими угодами і публічними сварками зі своїми близькими", - повідомляє видання, посилаючись на інсайдерів.

За даними ЗМІ, Маркл і принц Гаррі намагаються знайти причину своїх проблем. Однією з них може бути те, що герцог Сассекський "не вписується" у світ своєї дружини, вважають анонімні джерела.

Відносини пари "підкосили" численні провали. Британська преса "заклювала" Маркл і онука Єлизавети II, їх регулярно обговорюють у негативному контексті. На тлі цього подружжя втрачає можливість реалізувати свої проекти.

"Забігаючи вперед, Гаррі планує поїздку до Африки, щоб зняти документальний фільм, в якому не буде його дружини. За словами джерела, очікувана поїздка може бути саме тим, що потрібно Гаррі, оскільки він вважає континент своїм "другим домом" і місцем, де він відчуває себе справжнім", - додало видання.

"Сассекські знаходяться під величезним фінансовим тиском. Їм потрібно заплатити за свій розкішний спосіб життя в Каліфорнії, у них величезні витрати на безпеку. Цей стрес у поєднанні з їх емоційними проблемами, ймовірно, перетворив життя на справжнє пекло. Ми сподіваємося, що час, проведений в розлуці на різних континентах, допоможе їм знайти все, що їм потрібно, щоб рухатися далі", - відзначили джерела.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....