Оце так поворот: Принц Вільям і Кейт Міддлтон хочуть відправити до інтернату сина Джорджа

Принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон у майбутньому хочуть відправити свого старшого сина принца Джорджа на навчання у школу-інтернат. У свої вісім років хлопчик уже вважає, що там "дуже весело", передають Патріоти України.

Про це пише видання Us Weekly з посиланням на власні джерела. Зазначається, що герцоги Кембриджські вже переглянули декілька навчальних закладів, але вони думають, що ще рано відправляти туди Джорджа, і чекають, поки він трохи підросте.

Відповідно до джерела, відправка у школу-інтернат сина королівської пари – рішення, яке вони приймуть всією сім'єю. "Вони б ніколи не змусили Джорджа піти, якщо він не захоче, і вони вважають, що це правильно", – заявив інсайдер.

Відомо, що принцу Джорджу батьки вже розповідали про школу-інтернат і йому здається, що там "весело". До речі, зараз Джордж відвідує приватну школу Thomas's Battersea, де хлопчика називають Джордж Кембридж. Він пішов вчитися у 2017 році.

  • Принц Джордж – член британської королівської сім'ї, третій правнук королеви Єлизавети II і принца Філіпа, герцога Единбурзького, перший онук принца Уельського Чарльза і принцеси Уельської Діани, первісток герцога Кембриджського Вільяма і герцогині Кембриджської Кейт.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....