Оце так скандал: У Білла Гейтса був довгий роман зі співробітницею Microsoft - вона вирішила про все розповісти його дружині

2020 році Білл Гейтс вийшов із ради директорів Microsoft і присвятив себе благодійній діяльності. У статті Wall Street Journal йдеться, що перед цим керівники компанії найняли юристів для розслідування його інтимного зв'язку зі співробітницею, передають Патріоти України.

Про роман Білла Гейтса і інженерки Microsoft правлінню компанії стало відомо у 2019 році. У листі жінка повідомила, що їхні сексуальні стосунки тривали багато років. Вона зажадала поміняти роботу, а також попросила, щоб дружина Білла Мелінда Гейтс прочитала її листа.

Мільярдер пішов у відставку до завершення розслідування, а комітет ради директорів надав "всебічну підтримку співробітниці, яка висловила стурбованість".

Прес-секретарка Білла Гейтса визнала, що позашлюбні стосунки її шефа зав'язалися майже 20 років тому і закінчилися "полюбовно". Також вона заперечила, що він пішов із ради директорів через скандал. "Він хотів приділяти більше часу своїй благодійності", - заявила вона.

Ще до появи звіту WSJ у ЗМІ з'явилися інші повідомлення про неробочі стосунки Білла Гейтса зі своїми співробітницями. У New York Times повідомили про два випадки, коли технічний магнат загравав із жінками, які працювали на нього в Microsoft і у Фонді Білла і Мелінди Гейтс.

Нагадаємо, що на початку травня Білл і Мелінда Гейтс заявили про розлучення після 27 років шлюбу. У клопотанні про розлучення Мелінда заявила, що їхній шлюб "безповоротно зруйнований". Білл Гейтс - один з найбагатших людей світу. Згідно з рейтингом Bloomberg Billionaires Index, його статок на сьогоднішній день становить 144 мільярди доларів.

Цікавий поворот: Завдяки Меган Маркл бізнес її свекра короля Чарльза III пішов угору

вівторок, 23 квітень 2024, 14:38

Новий проєкт Меган Маркл, - американський фруктовий сад Rivera Orchard, який стартував 14 березня, мав несподіваний вплив на бізнес короля Чарльза III. Днями 42-річна герцогиня Сассекська розіслала першу продукцію свого нового лайфстайл-бренду, а саме ...

"Для нас важливо попри все": Ексдружина Потапа зізналася, чи спілкується їхній син з батьком і як реагує на скандали довкола репера

вівторок, 23 квітень 2024, 14:30

Ексдружина репера та продюсера Потапа, продюсерка Ірина Горова розповіла, у яких стосунках її 15-річний син Андрій перебуває з батьком. Як зізнається продюсерка, ніщо не може завадити спілкуванню Потапа з сином і вони зараз у чудових стосунках, переда...