"Озираючись назад": Сестри Завальські зізналися, чому на піку популярності розпався гурт "Алібі"

Анна та Ангеліна Завальські, солістки одного з найвідомішого свого часу українського музичного гурту, зізналися, чому на піку популярності закрили свій проєкт "Алібі", передають Патріоти України.

В інтерв’ю OBOZ.UA артистки розповіли, що корективи в роботу внесло особисте життя обох учасниць гурту. Через це співачки почали відмовлятись від частини концертної діяльності.

Анна й Ангеліна Завальські були одними з найпопулярніших дівочих колективів 2000-х в Україні. Їх гурт "Алібі" мав неабияку кількість прихильників. Однак одного дня дівчата оголосили про припинення спільної артистичної діяльності. В пресі подейкували, що сестри розсварилися."Чутки у ЗМІ про наш родинний конфлікт були сильним перебільшенням, – стверджує Анна Завальська. – Не було у нас такої сімейної радикальної розмови на кшталт: "Все! Зупиняємо проект!". Все йшло поступово: особисте життя внесло корективи, наші плани і графіки перестали синхронізуватися, це заважало спільній роботі і ми почали відмовлятись від ряду концертів та корпоративів".

"Сварки були, звичайно, і це цілком нормально, коли руйнується щось існуюче, а нове ще не зʼявилось, – каже Ангеліна Завальська. – Змінювався час, шоу-бізнес і ми. Умовно фінальною точкою у спільній концертній діяльності став концерт до 9-річчя "Алібі". Ми мріяли до ювілею гурту зробити концерт з симфонічним оркестром у оперному театрі, запросивши заспівати з нами друзів-артистів. Але, на жаль, фінансової підтримки на такий проект ми не знайшли".

Сестри зізнаються, що їхні батьки непросто сприйняли новину про закриття гурту: "Нашим батькам (тато дівчат багато років був їхнім продюсером – Ред.) було непросто усвідомлювати рішення призупинити нашу роботу гурту. Вони і донині ностальгують за нашим проектом, у них вдома зберігається весь архів преси, сценічних костюмів і нагород. Але, озираючись назад, ми ні про що не шкодуємо".

Якийсь час співачки працювали сольно, а зараз артистки знову виступають разом в гурті, який має назву TheAlibiSisters.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...