"Палець Божий": Оскароносна актриса стверджує, що її торкнувся інопланетянин (відео)

Багато людей бояться першого контакту з інопланетянином, якщо таке все ж може статися. Однак акторка та лауреатка премії "Оскар" Голді Гоун має зовсім іншу думку. Знаменитість стверджує, що дотик прибульця схожий на "палець Божий". Про це пише Huffpost, передають Патріоти України.

Нещодавно Гоун розповіла про зустріч з інопланетянами в програмі "Час ходити" на Apple Fitness+. За її словами, це сталося, коли їй було близько 20 років, десь у каліфорнійській пустелі, у той час, коли було "багато спостережень НЛО".

Оскароносна актриса розповіла, що вона танцювала на вулиці, а потім вирішила подрімати в машині свого товариша. Однак Гоун не змогла заснути через "високочастотний звук" у вухах.

"Це була висока, висока частота. Я виглянула у вікно і побачила дві або три голови трикутної форми", — пояснила вона. За словами знаменитості, інопланетяни, з якими вона зустрілася, були сріблястого кольору, мали проріз для рота, крихітний маленький ніс і не мали вух.

Голді Гоун, акторка, лауреатка премії Оскар, знаменитість, бачила прибульців, дотик інопланетянина, зірка

Через роки Голді познайомилася з астрофізиком з Університету Шампейна (штат Іллінойс), який вивчав зустрічі з інопланетянами та викликав у неї детальніші спогади про цей досвід.

"Це було схоже на регресивну терапію або щось у цьому роді. Я, ніби, була майже в трансі. І раптом я дещо згадала. Вони доторкнулися до мого обличчя. Цей дотик був схожий на палець Бога і був найдоброзичливішим, люблячим почуттям. Це було потужно. Він був наповнений світлом", — сказала Гоун.

За словами актриси, істоти вказували на неї в машині, ніби вона була предметом. "Я не могла поворухнутися. Я була паралізована... Я не знала, реально це чи ні", — сказала вона.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...