Пальці так тремтіли, що ледь тримала мікрофон: У Софії Ротару запідозрили серйозну хворобу після виступу в Берліні (відео)

Софія Ротару співає в Берліні. Фото: скріншот з відео.У мережі запідозрили, що у відомої української співачки Софії Ротару розвинулася хвороба Паркінсона. Артистка ледь втримала мікрофон під час виступу в столиці Німеччини Берліні. Свято відбулося 30 жовтня цього року, а ведучими на заході стали Катерина Осадча та Славік Романіка. Першим про недуг вокалістки заговорив телеграм-канал YOBAJUR, опублікувавши відповідні кадри, повідомляють Патріоти України.

Народну артистку запросили виконати кілька легендарних хітів: "Червона рута", "Белый танец", "Я ж его любила", "Я не оглянусь", "Лаванда" та "Я назову планету именем твоим". Як видно на відео, під час виступу у Софії Ротару помітно тряслися пальці, тому вона змушена була постійно перекладати мікрофон з однієї руки в іншу.

Тремор – це ранній симптом прогресуючого хронічного неврологічого захворювання, притаманного людям літнього віку. Хвороба Паркінсона супроводжується не лише тремтінням кінцівок, а й проблемами зі сном та пам'яттю.

Вважається, що хвороба напряму пов'язана із недостатнім виробленням дофаміну – його рівень у мозку хворих є суттєво меншим, аніж у здорових людей.

74-річна виконавиця проводила свято для україномовної аудиторії в тандемі з відомими ведучими – Катею Осадчою та Славіком Романікою. Світлинами і відео з дня народження чоловік поділився на своїй сторінці в Instagram.

Достеменно невідомо, хто був іменинником на вечірці. OBOZREVATEL відшукав фотографії однієї з гостей, на яких біля Софії Ротару танцює ймовірний винуватець свята.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...