Патріоти кепкують - Lada Kalina або МАЗ більше підійшли б обожнювачу диктаторів. "Я давно хотів такий автомобіль": Усик похизувався дороговартісною покупкою (відео)

Олександр Усик пересувався раніше на Lexus, а тепер буде на Audi / фото instagram.usykaa

Кримський боксер Олександр Усик тепер їздитиме на новому німецькому автомобілі Audi RS Q8, вартість якого стартує від чотирьох мільйонів гривень. Автівку показав Instagram-акаунт tireshop.ua, зазначають Патріоти України.

"Автомобіль дуже комфортний. Я давно хотів такий автомобіль. Мої друзі порадили мені його придбати", - такими словами Усик прокоментував свою покупку.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...