Пенелопа Крус заявила, що через війну в Україні голодують діти Африки, але не назвала Росію в цьому винною - мережа лютує

Іспанська акторка та модель Пенелопа Крус оскандалилася закликом допомагати дітям Африки, котрі голодують "через війну в Україні". Разом з UNICEF зірка побідкалася на нестачу їжі в Африці, але чомусь забула згадати, через кого в Україні почалася повномасштабна війна і гинуть невинні люди, передають Патріоти України.

Про це їй вирішили нагадати українці під дописом в Instagram, проте акторка згодом обмежила можливість залишати повідомлення. Тоді свою думку невдоволені інтернет-користувачі висловили в Twitter.

"Війна в Україні продовжує завдавати страждань тисячам дітей та їхнім родинам. На додачу це впливає на ціну продуктів, і через нескінченну посуху тисячі сімей в таких країнах як Сомалі, Ефіопія, Південний Судан під загрозою. Я з великим сумом дивлюся на фото дітей, які страждають від гострого недоїдання", – пафосно проголосила Крус.

Розбавивши відео жалісними кадрами з Африки, акторка, вочевидь, вирішила не пояснювати своїм шанувальникам, що Україна вже понад 8 місяців страждає від повномасштабного вторгнення Росії. Українські діти, які залишилися без дому, світла і тепла також, ймовірно, не хвилюють іспанку.

Розлючені українці нагадали їй в коментарях, що під час таких соціально важливих промов потрібно чітко вказувати, хто винен в голоді дітей Африки."Це все через Росію. Називайте речі своїми іменами", "А хто розпочав цю війну? Чому ви не говорите, що в цьому голоді винна Росія?" "Вибачте, але проблема з зерном не через війну в Україні, а через те, що Росія вторглася в Україну!" – йдеться в повідомленнях під відео.

У Twitter користувачі висловилися більш грубо, оскільки їх образила байдужість акторки щодо геноциду українців."Пенелопа Крус хороша артистка, а як людина – мерзота звичайна", "Пенелопа Крус нікчема. Ніколи в мене не викликала навіть трохи симпатії, тому немає розчарування. Просто визнання факту, що вона тупа ідіотка", "В такі моменти хочеться побажати русняві та іранські ракети на їхні будинки", – йдеться в дописах.

"Кльово, коли люди щасливі": Сергій Танчинець замилував романтичними фото з піарницею і підігрів чутки про їхній роман

середа, 24 квітень 2024, 14:44

Лідер гурту "Без Обмежень", співак Сергій Танчинець підігрів чутки про роман із піарницею Юлією, передають Патріоти України. У своєму Instagram музикант знову опублікував їхні романтичні фото. Цього разу артист показав, як вони разом мило прогулювалися...

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...