Перед пологами: Як популярна телеведуча Катя Осадча бореться зі спокусами системи "все включено" (фото)

Катя Осадча перед довгоочікуваними пологами відпочиває на південному узбережжі Середземного моря Туреччини.

Популярна телеведуча Катя Осадча перед довгоочікуваними пологами вирушила з сім'єю на південне узбережжя Середземного моря Туреччини. Про це вона повідомила у своєму Instagram, передають Патріоти України.

Зупинилася зоряна сім'я з 4,5-річним сином Іваном у готелі Kaya Palazzo Golf Resort.

У Туреччині Катя показує кадри, зроблені на березі моря, позуючи у топі і плавках. Також вона міркує, що бути вагітною взимку набагато легше, ніж влітку, не тільки тому, що немає спеки, а й, як написала Катя: «Навколо немає роздягнених людей з таліями».

А в сьогоднішньому дописі Катя розповіла, як бореться зі спокусами системи "все включено".

«Цього разу на відпочинку, особливо важливо не набрати зайвого. Поки тримаюся фрукти до 15:00, хліб тільки вранці, уникати солодкого (поки виходить) і багато води протягом дня», — зазначає знаменитість.

Передплатники зірки не згодні з таким формулюванням і кажуть, що Осадча прекрасно виглядає і їй дуже личить вагітність.

Схоже, Туреччина — одне з улюблених місць ведучої «Світського життя». У червні Катя вже відпочивала у цій сонячній і гостинній країні та публікувала фотозвіти звідти.


"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...