Переможець "Євробачення-2019" Дункан Лоуренс зіграв розкішне весілля... зі своїм бойфрендом

Переможець "Євробачення-2019", нідерландський співак Дункан Лоуренс одружився зі своїм бойфрендом Джорданом Гарфілдом, передають Патріоти України.

Радісною новиною закохані поділилися в Instagram. Розкішне весілля пара зіграла у Швеції. Для святкування партнери обрали замок-готель Häringe slott.

Дункан Лоуренс одружився / Фото: instagram.com/itsduncanlaurence

Дункан та Джордан одружувалися у чорних смокінгах, а їхні бутоньєрки були з білих гіпсофіл. Довкола все було прикрашено у білих кольорах. Також було чимало квітів – гіпсофіл та лілій.

Дункан Лоуренс одружився / Фото: instagram.com/itsduncanlaurence

Весільний торт закоханих теж був білого кольору, на якому красувалася гілочка сухоцвітів. Судячи з кількості місць за святковим столом, цей день закохані розділили лише у колі найближчих друзів.

Дункан Лоуренс одружився / Фото: instagram.com/itsduncanlaurence

Зазначимо, про стосунки Дункана Лоуренса з американським автором пісень Джорданом Гарфілдом стало відомо 2020 року, коли у жовтні співак оголосив, що одружується, та показав обручку на безіменному пальці.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....