Переможці "Євробачення" Måneskin розповіли світові про бомбардування України та послали Путіна слідом за російським кораблем

Знаменитості всього світу підтримують Україну в боротьбі з російськими окупантами. Слідом за голлівудськими зірками — Х'ю Джекманом, який поспілкувався із 7-річним хлопчиком з Одеси — солідарність висловили музиканти-учасники фестивалю Coachella-2022, передають Патріоти України.

До Каліфорнії з'їхалися зірки з різних куточків світу. Сцена масштабного фестивалю підсвічувалась кольорами українського прапора, артисти говорили про війну Україні, висловлювали свою підтримку.

Канадський рок-гурт Arcade Fire присвятив українському народу свій хіт The Suburbs. «Це для всіх людей в Україні. Усім у панк-рок-групах, я думаю про всіх, у кого зараз війна», — звернувся зі сцени соліст гурту Він Батлер. Норвезький діджей Matoma, який виступав у Києві 2019 року на фестивалі Atlas Weekend, також підтримав нашу країну.

Переможці «Євробачення», італійський рок-гурт Мåneskin на фестивалі в Каліфорнії вперше виконав пісню Gasoline, присвячену Україні. У композиції музиканти запитують світ: «Як ви спите вночі?». До кліпу увійшли кадри військової хроніки з України.

Соліст гурту Даміано Давид зі сцени звернувся до публіки, емоційно розповівши про те, що насправді зараз відбувається в Україні. Він говорив про бомби, які скидають на мирних жителів, про сміливість українців, назвав війну злочинною. Музикант нагадав багатотисячній публіці: поки вони безтурботно розважаються, українці змушені ховатися від ракет.

«Нам було весело і це правильно. Це причина, через яку ми тут — повеселитися. Але іноді ми повинні згадувати, наскільки це великий привілей — мати шанс відіграти концерт і розважитися. Бути безтурботними, ні про що не думати. І жоден з нас не повинен думати, коли прокидається, скільки бомб було запущено по місту» , — сказав Даміано. Наприкінці промови артист послав путлера за російським кораблем. «Свободу Україні! Пішов на *** Путін!», — сказав італійський співак.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...