Переможцю "Голосу країни" довелося працювати в супермаркеті: Як це сталося (фото)

Переможець ювілейного, 10 сезону вокального шоу "Голос країни", 19-річний Роман Сасанчин зізнався, що змушений був деякий час після участі в проєкті працювати в супермаркеті з тієї причини, що так на той момент складалися життєві обставини. За його словами, він не хотів матеріально залежати від родичів чи близьких друзів, передають Патріоти України.

Цим одкровенням артист поділився в інтерв'ю на Youtube -каналі Rostyslove Production. Він додав, що люди впізнавали його і знімали на телефон, однак йому не було соромно за цю роботу. "Це був період мого життя, коли у мене не було іншого виходу. Я не просив грошей у мами чи тата. Я вирішив піти і заробити, щоб не просити ні у кого допомоги", – пояснив виконавець детальніше.

Коротко про знаменитість:

  • Роман Сасанчин – один з наймолодших переможців в історії "Голосу країни". 2 березня 2015 він став тріумфатором другого сезону талант-шоу "Голос. Діти" в команді Тіни Кароль.
  • 26 квітня 2020 року хлопець став переможцем десятого сезону талант-шоу "Голос країни", і знову в команді Кароль. Крім бажаного кубка, юнак отримав головний приз вокального шоу – квартиру в Києві.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...