Перенесла чимало хіміотерапій: Померла зірка фільму "Чародії" Олександра Яковлєва

Померла відома радянська акторка, зірка фільму "Чародії", Олександра Яковлєва. Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на режисера Миколу Лебедєва, передають Патріоти України.

Акторки не стало на 65-му році життя. Як відомо, Яковлєва боролася з онкологією. Вона перенесла чимало хіміотерапій та була переконана, що рак молочної залози останньої стадії відступає. Втім, їй стало гірше.

"Вона боролася до останнього. Мої найщиріші співчуття рідним. Вони її дуже берегли. Допомагали всіма силами. Вона була дуже різною, але при цьому дуже незабутньою, незвичайною: то жорсткою, то крихкою. На жаль, це сталося", - повідомив Лебедєв.

Нагадаємо, Олександра Яковлєва була однією з найпопулярніших акторок радянського кіно. Вона знімалась у таких фільмах, як "Екіпаж", "Чародії", "Людина з бульвару Капуцинів". Втім, 1993 року вона завершила акторську кар’єру.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...