Перепробувала безліч дієт: Могилевська розкрила свій метод схуднення - результат вражає

Українська співачка Наталія Могилевська розповіла, що допомагає їй підтримувати форму і не поправлятися. Зірка зізналася, що пробувала не одну дієту і нарешті знайшла те, що допомагає саме їй. Про свій метод схуднення артистка розповіла в Instagram, передають Патріоти України.

Наталя супроводила публікацію кумедним фото з ТВ-шоу, на якому вона відображена в образі товстушки в рожевій сукні.

Як зізналася 45-річна виконавиця, вона успішно практикує інтервальне голодування. "Я перепробувала безліч дієт і дуже полюбила інтервальне голодування. Воно прямо дуже ефективне. Основна фішка в тому, що прийом їжі строго чергується з періодами голодування за певними інтервалами часу. Простіше кажучи, до ночі з ранку і ввечері додається кілька годин ще або вже без їжі. Ця дієта добре сприяє обміну речовин і зниженню ваги", - поділилася Могилевська.

Співачка також уточнила, що "її варіант" - це повна відмова від їжі на 16 годин і 8 годин, коли їсти можна. "Інтервал можна вибрати самостійно - з 11 до 19 або з 8 до 16. Підбирайте будь-яку зручну схему в залежності від вашого метаболізму. Дієта - це дуже індивідуальне питання, але найголовніше - не повинно бути ніякої шкоди здоров'ю!"- пояснила артистка. Зірка додала, що вона вегетаріанка і "м'яско залишилося давно в минулому", а також розповіла про свій раціон.

Меню Наталії Могилевської:

Основна їжа: каші, овочі, фрукти, горіхи, насіння, трави.
Сніданок: Чіа з ягодами і гречаним молоком.
Обід: овочеве рагу і салат з казковим гірчично-медовим соусом. Або вегатаріанський борщ з карпатськими грибами і бездріжжевою грінкою з насінням, маслом гхі і чорною сіллю.
Вечеря: салат з бобовими і горіхами. Головне крутий соус! А влітку - ягоди будь-які чорні або з червоних полуниця і малина.

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...