"Перес**** ми всі, звичайно": Оля Полякова повернулася в Україну на тлі загрози вторгнення (відео)

Відома українська співачка Оля Полякова разом з родиною повернулася в Україну після відпочинку на Шрі-Ланці. Виконавиця записала та опублікувала в Instagram-сторіс кілька відео в літаку і вже у Києві, передають Патріоти України.

"Ну, начебто все непогано. Рейс не скасували, лечу додому, через дві години буду. Перес**ми всі, звичайно. Але! Все добре, що добре закінчується. Чи це ще не кінець?" – поцікавилася Полякова на одному з відео.

"Ну що, ура! Ми прилетіли! – заявила вона по прильоту до Києва. – Вітаю, столице, столичне життя. Твоя столична штучка повернулася. Їду у справах".

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...