Перетнув кордон: Спартак Суббота, який захищає росіян і російську мову, виїхав в Іспанію як український біженець, - блогер

Скандальний "психотерапевт" Спартак Суббота, який палко захищає росіян і російську мову, адже народився у Хабаровську, РФ, виїхав за кордон як біженець з України. Зараз він нібито живе в Іспанії, а саме в Барселоні, передають Патріоти України.

Про це розповів блогер Богдан Беспалов в Telegram із посиланням на власні анонімні джерела. Він зазначив, що Суббота заплатив прикордонникам хабар, тому зміг потрапити до іншої країни. Зокрема, блогер також прикріпив фото закордонного паспорта псевдопсихотерапевта.

"Любитель "русского міра" й усього русского Спартак Суббота все ж таки днями незаконно виїхав з України, заплативши прикордонникам хабар. Наразі він перебуває зі своєю дружиною в Барселоні. Ця паскуда, яка принижує українську мову, культуру, захоплюється "силой Путина" буде отримувати документи як український біженець. Розумієте сюр ситуації? Людина, яка ненавидить Україну, буде отримувати пільги саме як українець", – зазначив Богдан Беспалов.

Ймовірно, перетнув кордон Спартак Суббота у Вінницькій області й потрапив до Молдови. 28 липня в Telegram-каналі "Гувернантка" опублікували докази того, що "психотерапевт" був зі своєю дружиною у прикордонному місті Могилів-Подільський.

"Недовго довелось чекати навіть зовнішнього підтвердження спроби втечі Спартака Субботи за межі України. Його тупенька дружина [Єлизавета Комар] виставила сториз зі спортзалу, де на задньому фоні видніється Церква євангельських християн-баптистів, яка розташована в Могилів-Подільську. Це містечко на кордоні України та Молдови через річку Дністер. Спартак також на фото в сториз з нею там. [Він], вірогідно, виїхав туди на розвідку, або для пошуку ухилянтських контактів, або вже для втечі", – повідомили в Telegram-каналі.

Що цікаво, щоб відвернути скандал щодо своєї втечі Спартак Суббота напередодні опублікував відео, де він займається у залі й звертається до свого тренера: "Дмитре Вовк, нумо повертати у форму нас". Ймовірно, тренер зараз живе в Україні, що могло б відвернути від псевдопсихотерапевта питання щодо його перебування за кордоном.

Ба більше, його місцерозташування за даними Instagram все ще в Україні. Водночас з'явилося відео з тренування його дружини Єлизавети Комар, яка займалася у дистанційному форматі. Про це свідчить скриншот зі списком вправ. Зокрема, у біографії свого профілю в Instagram вона вже зазначила, що перебуває у Барселоні.

Бразильська модель Playboy так здивувала залицяльника на першому побаченні, що той втік із ресторану (фото)

середа, 14 серпень 2024, 23:00

Залицяльник був не готовий до того, що Вануса Фрейтас дістане зі своєї сумки. Вона розповіла, що після цього випадку стала обережнішою. 32-річна модель з обкладинки Playboy Вануса Фрейтас розповіла про романтичне побачення, яке обернулося катастрофою, ...

"Розповідаєте казки": Експродюсер Олега Винника звинуватив його в брехні про лікування від тяжкої хвороби та допомогу ЗСУ

середа, 14 серпень 2024, 19:51

Колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко різко висловився про експідопічного, звинувативши його у брехні про тяжку хворобу та про мільйонну допомогу ЗСУ, передають Патріоти України. Зокрема, у своєму Facebook продюсер написав чималий пост, ви...