Перетворив життя на пекло: Ольга Сумська розповіла про "неадеквата", який її переслідував (фото)

Відома українська актриса Ольга Сумська розповіла про переслідування, які дивом не закінчилися трагедією. Один з фанатів нав'язливо писав зірці та навіть її молодшій доньці у соціальних мережах. А одного разу він чатував біля під'їзду. Про це акторка розповіла у студії програми "Стосується кожного", передають Патріоти України.

Сумська прийшла на проект у ролі зіркового експерта, в ефірі обговорювали переслідувача дівчинки з Запорізької області, якій погрожує дорослий чоловік. Акторка розповіла, що соціальні мережі можуть бути дуже небезпечними, адже існує багато "неадекватів".

Колись і сама Сумська страждала від переслідування. "Неадекват" писав їй у соціальних мережах, запрошував у гості та зізнавався у симпатії. Чоловік був ввічливим, проте акторка запідозрила небезпеку, коли він почав писати не тільки їй. Наполегливий фанат почав "закидувати" повідомленнями її молодшу доньку.

А одного разу "неадекват" чатував біля будинку Ольги Сумської. Вона побачила біля під'їзду чоловіка, він підійшов до неї та представився. Акторка зрозуміла, що перед нею стоїть саме той наполегливий фанат.

У той момент зірці було страшно. Адже уся ситуація доволі моторошна. Невідомий чоловік спочатку пише у соціальних мережах їй та її дитині, а потім дізнається адресу акторки.

На щастя, Сумська не постраждала від "неадеквата". Акторка не стала розповідати, чим закінчилася історія з переслідуванням, проте зазначила, як важливо берегти себе та своїх дітей від дивних та нав'язливих фанатів у соціальних мережах.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"Він не актор. Я з акторами зав'язала": Відома українська акторка після розлучення закрутила новий роман і вперше розповіла про коханого

середа, 17 квітень 2024, 16:58

Українська акторка Зоряна Марченко зізналась, що більше не самотня та перебуває у стосунках, передають Патріоти України. Артистка поділилася, що хоч нині знімань у проєктах майже немає, однак в неї життя доволі насичене. Зокрема, вона займається вихова...