Перевертню зіпсували настрій: "Народному артисту" України Миколі Баскову поставили питання про геноцид українців, котрий він підтримав (відео)

Окулярами відгородитися від світу Баскову не вийде

У Туреччині до російського співака підійшла українка і запитала, як він почувається, коли в Україні гинуть люди.

Російського виконавця Миколу Баскова, який підтримує путінський режим, помітили на одному із курортів Туреччини. Відповідне відео в Youtube виклала користувачка на ім'я Di Os.

На відео можна побачити, як Басков танцює та веселиться під музику у компанії двох жінок. Коли він помічає, що його знімають, йде у бік українки, яка знімала цей ролик. Після чого жінка запитала:

"Я з України. Росія зараз бомбардує Україну щодня, а ви тут веселитесь. Як вам, нормально веселитися?"

На що Басков відповів, що він "не веселиться", а відпочиває". Після чого ховаючись за спиною супутниці, йде. Громадянка України прощається з ним словами: "Слава Україні!".

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...