Періс Гілтон уперше розповіла, чому її дітей народила сурогатна матір

Американська світська левиця та модель Періс Гілтон розповіла, чому вони з чоловіком Картером Реумом обрали сурогатне материнство. Родина наразі має двох дітей: 10-річного сина Фенікса та новонароджену дівчинку Лондон, передають Патріоти України.

Знаменитість зізналася, що було складно прийняти таке рішення. Про це повідомляє видання Daily Mail. Під час прем’єри другого сезону свого реаліті-шоу "Закохана Періс" 42-річна світська левиця розповіла про свій вибір і зізналася, що хотіла б самостійно виносити малюків. Однак через те, що Гілтон постійно перебуває під прицілами камер, подружжя вирішило звернутися до сурогатного материнства.

"Безумовно, це було важке рішення", – пояснила вона на початку першого епізоду. Зірка зізналася, що "була б у захваті від досвіду виношування дитини в животику".

Гілтон сказала, що зробила це заради захисту безпеки та здоров’я малюка. Такої ж думки дотримується і її чоловік. "Тепер ми маємо сім’ю з Періс і хочемо, щоб наша родина росла", – сказав він. "Ми повинні думати про безпеку. Коли ми йдемо на ринок, одна справа, якщо хтось зупиняється і просить Періс сфотографуватися, – продовжив Реум. – Зовсім інша справа, коли ми з дитиною у візочку".

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...