"Перший чоловік дбав про неї та обожнював, а вона витерла об нього ноги": Брат Меган Маркл попередив принца Гаррі, що той буде наступним

Єдинокровний брат Меган Маркл Томас Маркл-молодший, який зараз є учасником австралійського реаліті-телешоу Celebrity Big Brother, розповів в ефірі телепрограми про свою молодшу сестру, передають Патріоти України.

Як пише видання The Sun, 55-річний Томас заявив, що колись вони з нею були близькі, але «гроші її змінили» і «слава вдарила в голову» — після того, як вона поїхала працювати в Канаду, де знімалася у серіалі «Форс-мажори». Він також не має уявлення, як їй вдалося отримати в чоловіки принца. І, на його думку, Гаррі стане «наступним на її дошці для нарізання».

Маркл-молодший сказав, що його сестра була «холодна», відправивши своєму першому чоловікові, продюсеру Тревору Енгельсону, обручку поштою, зажадавши розлучення. І застеріг принца Гаррі. «Тревор дбав про неї, він обожнював її, а вона витерла об нього ноги та кинула. Так швидко… Але, знаєте, Гаррі наступний. Гаррі — наступний на дошці для нарізання. Єдина різниця між зараз і потім — те, що на всіх фото „до“ на його обличчі посмішка. На тих, що „після“ її не буде», — висловився містер Маркл.

Томас раніше говорив, що Меган вдалося увійти в королівську сім'ю лише завдяки їхньому спільному батькові Томасу Марклу-старшому, який оплатив її освіту, що дозволило їй зробити кар'єру. З батьком Меган, як відомо, перебуває у ворожих стосунках з 2018 року.

Томас Маркл-молодший.

Томас-молодший також сказав, що його не запрошували на весілля Меган та Гаррі, яке він називав «фальшивою казкою». Тим часом 76-річний Томас Маркл-старший публічно привітав з Платиновим ювілеєм королеву Єлизавету — чого досі не зробили Меган та Гаррі. Американець побажав Її Величності міцного здоров'я на багато років.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...