Перший день народження без мами: Алла Мазур показала архівні фото із сімейного альбому

16 вересня, у ведучої "ТСН. Тиждень" Алли Мазур був день народження. Ранок цього особливого дня іменинниця провела у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" разом з мільйонами телеглядачів у компанії ведучих Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва, повідомляють Патріоти України.

Алла Мазур розповіла, як провела цей рік. Вона зазначила, що була поруч з тими, хто цього найбільше потребував, говорила для них на вебінарах і у своїх соцмережах, знялася у соціальній рекламі. Як говорить ведуча, в неї тепер є місія "переконати всіх, що раннє діагностування рятує життя, і ми здатні подолати важкі хвороби".

Однак, два місяці тому ведучу спіткало горе. Вона втратила рідну людину. Алла говорить, що це її перший день народження без мами.

Згадуючи у прямому ефірі найдорожчу людину, ведуча принесла фотографії з родинного альбому. На світлинах зірка вперше показала свого молодшого брата Олександра, з яким у неї чудові дружні стосунки.

А на цьому кольоровому фото вони разом з мамою та маленьким сином Артемом на відпочинку на морі у Болгарії.

До слова, Алла Мазур закликала у ефірі "Сніданку з 1+1" зателефонувати батькам і сказати, як ви їх любите. "Любіть і бережіть своїх мам і тат і цінуйте кожну мить! Не просто зателефонуйте сьогодні батькам. А заплануйте спільну фотосесію. Так! Не клацнути на телефон, а зробити альбом. Зберігайте пам'ять. Фільмуйте емоції. Даруйте фотографії. Свою увагу. Знаєте, які були раніше традиції – красиво одягатися, йти до фотографа, робити сімейні портрети та зберігати світлини у альбомах. І ви просто зараз зробіть це – проведіть разом час", - закликала телезірка.

Джерело: ТСН.ua

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...