​"Перший дзвіночок: він мене дуже не по-батьківськи обійняв… Бере і саджає мене на коліна​":  Колишня учасниця "ВІА Гри" розповіла, як Меладзе "розпускав руки"

Тетяна НайнікПісля зізнань Ані Лорак про неприємний досвід співпраці з продюсером Костянтином Меладзе інші зірки теж вдарилися в спогади. Колишня «ВІА Гра» Тетяна Найнік поділилася, що їй теж довелося пережити домагання з боку продюсера Костянтина Меладзе. Про це співачка заявила в ефірі програми "Зірки зійшлися", передають Патріоти України.

За словами зірки, Валерій Меладзе обіцяв співачці «цілковиту повагу» в групі «ВІА Гра», а ось поведінка Костянтина артистку відразу спантеличила. «Перший дзвіночок: він мене дуже не по-батьківськи обійняв… А потім мене викликають вранці „на килим“… Костянтин говорить: „Щось не дуже у нас з тобою — танцюєш погано“… Я як кролик на удава дивлюся… А він бере і саджає мене на коліна… Цілувати не ліз, торкався нижньої частини стегна. А я сиджу, мене скукожило», — розповіла Найнік.

За словами співачки, після того випадку в «ВІА Грі» вона протрималася ще півроку, а потім була шокована, коли дізналася, що продюсер відкрито називав її «профнепридатною». У соцмережах до одкровень Найнік поставилися скептично:

Нагадаємо, колишні підопічні Меладзе розділилися у своєму ставленні до продюсера. Підтримали Меладзе колишні учасниці «ВІА Гра» Світлана Лобода і Надія Мейхер-Грановська. Оля Полякова навпаки — встала на сторону Лорак і теж зізналася, що отримувала від Меладзе неприємні пропозиції.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...