Перший прийом після досягнення повноліття: Японська принцеса Айко з'явилася на традиційному святкуванні Нового року в Токіо (фото)

1 грудня єдиній дочці 126-го імператора Японії Нарухіто та імператриці Масако виповнилося 20 років. У Японії це вік повноліття, тому дівчина приступила до виконання своїх обов'язків як члена імператорської сім'ї, інформують Патріоти України.

Хоча після дня народження Айко імператорський дім зробив заяву, в якій наголошувалося, що нові обов'язки принцеси все ж будуть на другому місці, а на першому — навчання в університеті. Наразі дівчина навчається в Університеті Гакушуїна.
Але все ж перший захід у новому статусі Айко відвідала і це було традиційне святкування Нового року у палаці – Shinnen Shukuga-no Gi. Принцеса Айко з'явилася перед гостями у білій сукні без рукавів, прикрашеній стрічкою імператорської родини, білих високих рукавичках, перлинному намисті та сережках. У руках вона тримала віяло.

Серед учасників великого імператорського прийому також були двоюрідний брат її батька, наслідний принц Фуміхіто Акісіно, відоміший як принц Акісіно, його дружина принцеса Кіко, їхня 27-річна дочка Како. Інша дочка пари, 30-річна Мако, залишила королівське життя минулого року, коли вийшла заміж за простолюдина, через що мала відмовитися від свого титулу та обов'язків.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...