"Петарда пробила вікна і вибухнула": Злата Огнєвіч розповіла про найстрашніший Новий рік

Українська співачка та головна героїня реаліті "Холостячка-2" Злата Огнєвіч розповіла про свій найстрашніший Новий рік. Під час родинного святкування невідомі кинули у вікна артистки велику петарду, яка пробила подвійні пластикові вікна і вибухнула, передають Патріоти України.

Про нещасний випадок, який налякав молоду дівчину, вона розповіла за кулісами Improv Live Show, пише "Новий канал". В інтерв'ю Злата також розповіла, чому тепер святкує Новий рік лише на роботі.

Огнєвіч згадала, що колись на новорічні свята в будинок батьків, в яких вона гостювала, залетіла потужна петарда, яка розірвалася просто посеред кімнати. У цей момент у приміщенні нікого не було, а тато співачки дивився військові фільми, тому сімейство навіть не одразу зрозуміло, що джерелом звуку став не телевізор. На допомогу прийшов різкий запах горілого.

"Колись у новорічні свята до нас у будинок влетіла величезна петарда. Вона пробила подвійні пластикові вікна та вибухнула в кімнаті. Тато нічого не зрозумів, бо в цей момент дивився черговий фільм про війну, він любить таке, і подумав, що це просто розірвався снаряд у телевізорі", – пригадала зірка.

Окрім звуку і запаху, сім'я побачила дим – і це переконало їх у тому, що вибух відбувся в домі. Також Злата розповіла, що зараз віддає перевагу святкуванню на сцені, адже вірить у вислів: "Де Новий рік зустрінеш, там його і проведеш". Тому в святкову ніч Огнєвіч повністю віддається творчості, а потім прямує на зустріч із друзями.

Коротко про зірку:

Злата Огнєвіч – 35-річна українська співачка та телеведуча. Родом із Мурманська (Росія). Представляла Україну на пісенному конкурсі Євробачення у 2013 році. Була учасницею латино-бенду, а також вокалісткою Державного ансамблю пісні та танцю ЗСУ.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....