"Певно, щось знає": Алла Пугачова закликає знайомих залишити Росію, - ЗМІ

Співачка у котрої залишається досить довірених осіб у вищих щаблях влади РФ стверджує, що з країни "потрібно валити" мінімум на півроку і протягом протягом місяця-двох, максимум.

Російська співачка Алла Пугачова, яка на початку повномасштабної війни виступила за мир і покинула територію Росії, закликає своїх друзів також виїхати з країни агресора. Як пишуть російські ЗМІ, про це повідомив близький друг співачки, передають Патріоти України.

Зокрема, чоловік розповів, що Алла Пугачова телефонувала кільком своїм друзям з Росії та спонукала їх покинути територію РФ. Співачка наголосила, що з країни "потрібно валити" - на це у росіян є максимум місяць, або два. Пугачова наголосила, що виїхати з Росії варто хоча б мінімум на пів року. Однак попри заклики покинути країну-агресора співачка не повідомила друзям причину, через яку вони повинні це зробити. Пояснити вона телефоном не змогла й заявила, що може розповісти про реальні причини тільки при зустрічі.

"Я поки що не вирішив, чи їхати. Але Аллочка, певно, щось знає", — сказав друг Примадонни. За інформацією російських ЗМІ, такі ж дзвінки від Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна, якого визнали іноагентом в Росії через підтримку України та критику російської влади, отримали ще близько десятка їхніх друзів та подруг, які зараз живуть у Москві та Пітері. Що означає заклик артистів їхати, ніхто з них не знає.

Джерела з Кремля заявили, що на дзвінки співачки своїм друзям вже відреагував Дмитро Пєсков. Зокрема, він заявив, що артистка "просто каламутить воду. А може, якісь внутрішні вороги попросили її зайнятися провокаціями".

Тіна Кароль приховує шлюб з відомим олігархом? Заява співачка навела фанатів на підозри - і є підстави

субота, 5 жовтень 2024, 9:48

Тіна Кароль із тих артистів, хто ретельно приховує своє особисте життя від публіки. Після смерті її чоловіка у 2013 році Євгена Огіра невідомо про жоден реальний роман співачки. Навіть інтрижка з молдавським виконавцем Даном Баланом виявилася всього ли...

"Ви знову разом?": Ірина Білик заінтригувала натяком на возз'єднанням з колишнім чоловіком

субота, 5 жовтень 2024, 6:44

Українська співачка Ірина Білик заінтригувала возз'єднанням з колишнім чоловіком, шоуменом Дмитром Коляденком, передають Патріоти України. Такі думки у користувачів з'явилися після останнього допису зірки в Instagram. Зокрема, артистка опублікувала фот...