Під час бомбардування столиці загинула відома театральна актриса

Актори київського Молодого театру повідомили у Facebook, що цієї ночі внаслідок ворожих бомбардувань у Дарницькому районі столиці загинула відома театральна актриса Оксана Швець. Ось що написав про це відомий театральний критик Олег Вергеліс, передають Патріоти України.

«Оксана буквально щойно, 10 лютого, відзначала свій день народження. А вже через тиждень її не стало у власному домі, який піддався ворожому бомбардуванню.

Оксана Швець у театрі працювала ще з перших років становлення Молодіжного. Її перша вистава — „З весною я до тебе повернусь“ режисера Олександра Заболотного історично є і першою виставою київського Молодіжного театру. Оксана згодом зіграла у виставах „Дума про любов“ режисера Заболотного, „Сірано де Бержерак“, „Слово о полку Ігоревім“, „Репортаж“, „Маленька футбольна команда“, „Марат-Сад“,» За двома зайцями" режисера Віктора Шулакова, «Диктатура совісті» режисера ЛесяТанюка.

Остання помітна робота бідної Оксани — у виставі режисера Андрія Білоуса" Зачарований" за п'єсою Івана Карпенка-Карого «Безталанна». Я бачив цю її роль. Традиційно характерний образ язикатоі свекрухи Ганни Оксана грала підкреслено м' ягко, не педаюючи лихий норов лихої свекрухи, а шукаючи навіть у злому те, що може бути інколи і добрим.

Колеги Оксани Швець з Молодого театру кажуть про неї виключно як про унікально світлу людину. Світла пам' ять світлій людині…"

"Щиро скажу, я намагаюся зараз розібратися": Наталка Карпа відверто розповіла про проблеми у шлюбі з чоловіком-військовим і думки розлучитися

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:30

Українська співачка Наталка Карпа зізналася, що зараз разом з чоловіком-військовим Євгеном Тєрєховим вони долають складні періоди у стосунках. Зірка приголомшила, що ще на початку роману була готова розлучитися з обранцем. Проте згодом все налагодилося...

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду, - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...