Підіграла пропаганді: Лоліта раптом згадала, як її маму в Києві вдарив "бандерівець"

Співачка Лоліта Мілявська записала відеозвернення, де розповіла про те, що росіяни дякують їй за те, що вона залишається в РФ. Також зірка згадала, як в Болгарії прихильниця запитала у неї, за що артистка так ненавидить українців. У відповідь на це Лоліта згадала історію, як її маму в Києві нібито побив "націоналіст", передають Патріоти України.

Історія, за словами Мілявської, сталася ще шість років тому. Але та про неї замовчувала, бо попросила мама. "У центрі міста Києва мою маму "бандерівець" або "націоналіст", як хочете, вдарив ззаду по голові. Вона впала, стукнулася головою об бордюр, отримала струс мозку, згодом - мікроінсульт, який ми зараз лікуємо. Ударив він її зі словами: "На своїй "собачій" мові будеш розмовляти у Москві". Це було 6 років тому. Мама дуже просила Мене не піднімати ніяких скандалів, тому що вона все життя живе в Києві", - сказала Мілявська.

Водночас вона обурилася думку про те, що вона нібито ненавидить українців. Каже - в Україні має багато близьких людей і хороших друзів.

"Мене настільки приголомшує відсутність будь-якої дипломатичної риторики один з одним. Чим голосніше, чим образливіше, тим краще. Але нервова система у всіх однакова, тому для мене ця тема закрита. Говорити погано про своїх українських друзів я не буду, вони у мене залишилися, і це велике щастя, коли у тебе багато років є друзі", - підкреслила Лоліта.

Виконавиця пісні "На Титаніку" підписала своє відео в Instagram так: "Якщо у вас за цей час стало менше друзів, то це говорить тільки про те, що вас не пов'язувало щось більше, ніж балаканина телефоном. Не переживайте. Не дозволяйте собі образи ні на чию адресу. Бережіть психіку - найважливіший інструмент нашого тіла. Думайте про те, що Ви зможете все, і від вашої праці і настрою залежить цілий світ!".

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...