Підозрюють, що це зробив коханець: Лоліта налякала понівеченим виглядом і моторошними синцями (відео)

Російська співачка Лоліта опублікувала в своєму інста-блозі ролик, в якому показалася без макіяжу і з синцями на руках. Співачка зазначила, що такі травми вона отримала під час зйомок кліпу, який вийде в кінці лютого, передають Патріоти України.

Також зірка додала, що першими синці побачили гримери, які готували її до виступу в театрі "Модерн". "Я думаю, що це на мене так дивно сьогодні гримери дивляться. Виявляється, всьому виною руки", - розповіла Лоліта.

Шанувальники припустили, що синці на тілі Лоліти - це наслідок поведінки її коханця. Більш того, в мережі думають, що вона зустрічається з абьюзером.

"Б'є, значить любить", "Лолу лупить новий бойфренд", "Синці на руках, зачіска - сексом пахне", - пишуть в мережі. Ось тільки сама співачка поспішила спростувати ці домислі і зазначила, що її коханий не має до цього ніякого відношення.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...