Підтримує ділом: Голлівудський актор українського походження готує борщ для біженців на польському кордоні

Лауреат премії "Тоні", американський актор Лев Шрайбер прибув до Перемишля, на україно-польський кордон, щоб допомагати українським біженцям, передають Патріоти України.

Дідусь Шрайбера по материнській лінії, якого сам актор вважав своїм зразком справжнього чоловіка в юності, був емігрантом з України. Шрайбер шанує своє коріння і з гордістю називає себе і своїх дітей нащадками українських емігрантів.

Під час війни в Україні артист зайнявся волонтерською діяльністю для своєї історичної батьківщини: допомагає збирати кошти для українців, а також відправився готувати їжу для українських біженців.

У Перемишлі Лев Шрайбер допомагав на кухні - різав продукти і готував борщ для тих українців, які потребують гарячої їжі і підтримки. Артист навіть заробив робочі мозолі, які його колеги по волонтерству назвали справжнім "бойовим хрещенням" для кожного кухаря.

Актор співпрацює з World Central Kitchen - некомерційною організацією, яка займається забезпеченням харчування під час різних стихійних лих і гуманітарних катастроф у всьому світі.

"Борщ на 1500 осіб! World Central Kitchen продовжує залишатися рок-зіркою в тому, що стосується допомоги і їжі для тих, хто втратив майже все. Я дуже пишаюся своєю мозолею. Всі кухарі кажуть, що це справжній почесний знак", - підписав фото і відео з польової кухні Шрайбер. Крім того актор залишив посилання на онлайн ресурси, через які небайдужі люди можуть відправити гроші на допомогу українцям.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...