Підтримує війну і вбивства мирних мешканців: Журналісти розповіли, як Поліна Гагаріна перетворилася з улюблениці українців на путіністку (відео)

Відома і дуже талановита артистка, а також подруга українських зірок. Саме такою знали Поліну Гагаріну до початку повномасштабної війни Росії проти України, передають Патріоти України.

"Ми з нею дружили, вона приїжджала до мене в Київ на презентацію пісні "Між нами небо", яку ми робили разом з Давидом Каландадзе. Я її запросила, вона одягала мої прикраси, ночувала у мене вдома", - розповідала співачка Анастасія Приходько в інтерв'ю "Музвару".

Однак, як зазначають журналісти проекту FreeДом, дружні стосунки дуже швидко замінили гроші, які Поліна Гагаріна, схоже, обрала взамін на замовчування про війну і смерті, які російський диктатор Путін приніс на українську землю.

З початку повномасштабної війни, яку 24 лютого розгорнула Росія проти України, Гагаріна події ніяк не коментувала. Позиція Поліни стала зрозуміла в середині березня на горевідомому концерті в Лужниках, який російська влада влаштувала до восьмої річниці анексії Криму.

Ще більше цинізму Гагаріної додав той момент, що на сцені Лужників вона виконала пісню, яка в 2012 році стала саундтреком до фільму "Севастополь", що оповідає про події Другої світової війни.

Про звірства, які творить путінський режим, Гагаріній нагадали її ж шанувальники в Instagram і, скориставшись можливістю, запросили співачку в розтерзану російською армією Бучу. Офіційно заборонили в'їзд до своїх країн артистам-путіністам, до яких належить і Гагаріна, Латвія та Естонія.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...