Підтримуйте в собі впевнену іскринку: Учасниця шоу "Холостяк" вразила сексуальною фотосесією

Учасниця 11-го сезону шоу "Холостяк" – Джессіка Чегі – знялася у пікантній фотосесії, в якій постала у жіночному, ніжному та сексуальному водночас образі, передають Патріоти України.

Красуня була одягнена у чорну обтислу сукню з глибоким декольте з мереживом. Вбрання ідеально підкреслила струнку та звабливу фігуру Чегі.

Лук дівчина доповнила зачіскою з локонами і макіяжем з акцентом на очах.

У дописі Джессіка дала пораду, як, на її погляд, розкрити свою жіночу енергію та сексуальність? "Перша порада: забудьте про штанні костюми, штани та оверсайз. Ніщо так не закриває вас, як цей чоловічого формату одяг. Друга - влаштуйте собі фотосесію. Ось таку ніжну, чуттєву, у красивій білизні або ж у мереживній сукні. Не обов'язково її публікувати у фб чи інстаграм, ви можете просто зберегти для себе. І це, повірте, підтримуватиме у вас ту саму впевнену іскринку, яка так і вабить чоловічу стать у жінках", - написала Джессіка.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...