"Пєвцов, Машков, Газманов, Расторгуєв, некролог ваш зіпсовано. Діти мертві до вас приходитимуть уві сні - це ви їх убили", - Гордон

Багато російських артистів у питанні ставлення до війни в Україні виявили себе "як шматок лайна". Таку думку в ефірі програми "Честное слово" на YouTube-каналі "Популярная политика" висловив засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон, передають Патріоти України.

"Знаєте, тут же нічого не треба... Тут треба показати: ти людина чи шматок лайна. На жаль, більшість російських артистів, режисерів виявилися шматком лайна. Але це їхній вибір, це їхнє право", – сказав Гордон.
Він зазначив, що розуміє артистів, "хто мовчки встав і поїхав". "Я не хочу зараз називати прізвища, це всім відомі люди. Я не хочу ще раз їх підставляти навіть. Але для цього треба мати добру голову (а у цих людей голова прекрасна). Встали і поїхали з Росії, щоб навіть не відповідати за все це, перебуваючи там. Це внутрішній протест", – сказав журналіст.

Він додав, що розуміє цих людей, тому що не всім вистачає сил та сміливості говорити все, що думаєш, як, наприклад, це робить російська актриса Лія Ахеджакова. "Я не хочу вимагати цього... Але навіть мовчазний протест, коли людина встає і їде з Росії, встає і заслуговує на повагу", – вважає Гордон. Журналіст згадав концерт, який відбувся 18 березня у Москві з нагоди річниці окупації Росією Криму, та назвав його "шабашем".

"Я згадав слова з пісні [російського рок-музиканта] Ігоря Талькова "Сатана гулять устал, гаснут свечи, кончен бал". Свічки гаснуть, і ці свічки не за вбитими російськими військами українцям. Ці свічки за тими, хто їх убивав, гаснуть! Жахливий шабаш!" – сказав Гордон. Він звернувся до всіх артистів, із якими знайомий і які виступали на цьому концерті.

"Я уважно подивився те, що відбувалося на стадіоні "Лужники"... Я хочу сказати: "Дмитре Пєвцов, ганьба тобі назавжди. Некролог твій зіпсовано". Я хочу сказати Володі Машкову: "Володю, ганьба тобі назавжди. Некролог твій зіпсовано". Я хочу сказати Олегу Газманову: "Покидьок! Немає некрологу, немає тебе. Все". Я хочу сказати Миколі Расторгуєву: "Покидьок, те саме"... Пєвцов, Машков, Газманов, Расторгуєв – це воєнні злочинці, такі самі, як Путін. Це покидьки, які відповідальні за загибель тисяч українців, за наші зруйновані міста. Ви відповідаєте особисто. До вас дитячі трупи приходитимуть уві сні. Газманов, Расторгуєв, Машков, Пєвцов та подібні до них, уві сні до вас діти мертві приходитимуть! Це ви їх убили! Ви – співучасники цього злочину!" – заявив журналіст.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...