Пішла назавжди в свою казку... Померла знайома мільйонам з дитинства виконавиця головної ролі дитячого фільму "Дванадцять місяців"

Кадр з фільму

У суботу, 26 червня, у віці 72 років померла російська артистка Наталя Попова. Про це повідомив театр-фестиваль «Балтійський дім», в якому вона служила.

«З глибоким сумом повідомляємо: 26 червня не стало заслуженої артистки Росії Наталі Іванівни Попової», — йдеться в повідомленні, причина смерті не вказується.

Попова з 1975 року служила в Ленінградському державному театрі імені Ленінського Комсомолу (нині театр-фестиваль «Балтійський дім»). Вона також викладала в Санкт-Петербурзькому державному університеті культури та мистецтв.

Попова найбільш відома за роллю падчерки — у фільмі-казці «Дванадцять місяців» 1972 року. Артистка знялася також у фільмах: «Лікаря викликали?», «Життя та пригоди чотирьох друзів», «Скандальна подія», «Наш бронепоїзд», серіалі «Вулиця».

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...