Пішла по другому колу? Ірина Білик возз'єдналася з ексчоловіком

Ірина Білик / Фото - instagram.com

Українська співачка Ірина Білик вирішила налагодити стосунки зі своїм ексчоловіком Дмитром Коляденком, з яким останнім часом не спілкувалася. Вона зворушливо звернулася до нього в особливий день - напередодні його дня народження.

Це сталося під час концерту, на якому виступала артистка. Співачка зі сцени покликала Дмитра, щоб разом із ним виконати пісню "Фарби".

"Для цього концерту і до завтрашнього дня, тому що в нього завтра (22 липня, - ред.) день народження, я з ним помирилася. Але потім я знову його заблокую, добре? Діма Коляденко!" - сказала Білик.

Цікаво, що 22 липня, артистка дійсно привітала свого екс-чоловіка.

В інста-сторіз вона опублікувала спільну з Коляденком фотографію і написала "З днем народження".

Скріншот InstagramСкріншот Instagram

Зазначимо, Білик і Коляденко розлучилися багато років тому, але продовжували підтримувати спілкування. Часто разом з'являлися на публіці, що провокувало чутки про їхнє возз'єднання в романтичному плані.

Однак ні Білик, ні Коляденко не підтверджували, що знову разом. Ба більше, Коляденко нещодавно сказав, що в них із Білик виникли розбіжності, через що вони припинили спілкування.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...