​Після 30 років шлюбу: Дружина мера Дніпра Філатова втекла від чоловіка в Антарктиду (фотофакти)

Марина Філатова взялася підкорювати найвищу гору льодяного континенту

Українські альпіністи вирушили з першою експедицією до Антарктиди. Вони мають намір підкорити найвищу в цій місцевості гору – масив Вінсона, висота якого становить 4892 м. Не зважаючи на антарктичне літо, сходження триватиме у екстремальних умовах, зазначають Патріоти України.

До групи увійшли 10 сміливців із різних куточків України – Дніпра, Харкова, Києва, Львова та Луганської області. Серед них і дружина мера Дніпра Бориса Філатова Марина. Філатов вирішив підтримати свою другу половинку постом у Facebook.

«Просто зараз в Антарктиді перебуває перша повністю українська експедиція, що поставила за мету підкорити найвищу гору континенту – масив Вінсона. 2 тижні у наметах. При температурі від – 50 і нижче. Видертися на висоту майже 5000 метрів. Без зв'язку та забезпечення. Тягнути за собою саночки з усім своїм спорядженням.Учасники експедиції представляють усю Україну: Київ, Харків, Львів, Луганську область. Розумниці та пасіонарії, підприємці та адвокати, слухачі Колумбійського університету.

У складі експедиції лише дві жінки. І обидві з Дніпра. Перша дніпрянка, яка підкорила Еверест – Іра Караган. І… І Марина Філатова. Залізна Леді Залізного Міста. Людина, з якою я живу вже майже 30 років», – написав Філатов.

У коментарях до публікації Філатов написав, що хвилюється за дружину та пишається нею. Він також додав, що «розваги у мами недитячі».

Раніше повідомлялося, що мер Дніпра Філатов поклав дружині під ялинку 5 млн грн.

Треба наголосити, що в е-декларації за 2020 рік дружина мера Дніпра Марина Філатова вказала 85 тис. грн і $223 тис. готівки. Також на банківських рахунках вона тримає 20,4 тис. грн.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...